+031.4250077 Str. Gheorghe Țițeica, Bucuresti

Companie

Despre noi

Suntem o companie dinamică si inovativă, care beneficiază de o experiență îndelungată a unor specialiști în domeniul sistemelor de securitate pentru orice segment.

În cadrul companiei se regăsesc angajați tineri, entuziaști, determinați și experimentați ce formează o echipă proactivă și care garantează reușita tuturor proiectelor în care se implică.
Echipa tehnică este formată dintr-un nucleu de specialiști cu numeroase certificări dobândite în segmentul sistemelor de securitate.

Asigurăm consultanță de specialitate și suport în derularea proiectelor prin intermediul unei echipe ce deține o experiență de peste 12 ani.

Obiectivele noastre

Soluțiile ESS au ca obiectiv protejarea optimă a afacerii, investițiilor și proprietăților dvs., indiferent de tipul acestora. În acest scop, ne propunem nu doar să oferim servicii de calitate pentru orice sistem din domeniul securității și curenților slabi, dar și includem în soluțiile noastre cele mai avansate echipamente disponibile.

Luam în calcul în elaborarea soluțiilor noastre cerințele dvs., reglementările și normele legale în vigoare, specificul activității dvs. și al obiectivului, dar, în același timp, ne asigurăm că investiția dvs. în securitate vă protejează profitabilitatea prin integrarea în fluxurile operaționale și printr-un cost total de operare cât mai scăzut.

PARTENERI

Certificări și diplome

Electronic Security Systems SRL este autorizată și licențiată de către autoritățile de profil.

Licență IGPR – Nr. 3439/ T din 05.03.2015
Autorizație IGSU – Seria A, Nr. 5107/ 03.09.2015
ISO 9001/ ISO 14001 2015 Bureau Veritas

Derulează în sus