Companie

Despre noi

Suntem o companie dinamică si inovativă, care beneficiază de o experiență îndelungată a unor specialiști în domeniul sistemelor de securitate pentru orice segment.

In cadrul companiei se regasesc angajati tineri, entuziasti, determinati si experimentati ce formeaza o echipa proactiva, si ce garanteaza reusita tuturor proiectelor in care se implica.
Echipa tehnica este formata dintr-un nucleu de specialisti cu numeroase certificari dobandite in segmetul sistemelor de securitate.

Asiguram consultanta de specialitate si suport in derularea proiectelor prin intermediul unei echipe ce detine o experienta de peste 12 ani.

Obiectivele noastre

Solutiile ESS au ca obiectiv protejarea optima a afacerii, investitiilor si proprietatilor Dvs., indiferent de tipul acestora. In acest scop, ne propunem nu doar sa oferim servicii de calitate pentru orice sistem din domeniul securitatii si curentilor slabi, dar si includem in solutiile noastre cele mai avansate echipamente disponibile.

Luam in calcul in elaborarea solutiilor noastre cerintele Dvs., reglementarile si normele legale in vigoare, specificul activitatii Dvs. si al obiectivului, dar in acelasi timp ne asiguram ca investitia Dvs. in securitate va protejeaza profitabilitatea prin integrarea in fluxurile operationale si printr-un cost total de operare cat mai scazut.

PARTENERI

Certificări și diplome

Electronic Security Systems SRL este autorizată și licențiată de către autoritățile de profil.

Licență IGPR – Nr. 3439/ T din 05.03.2015
Autorizație IGSU – Seria A, Nr. 5107/ 03.09.2015
ISO9001 2015 Rina Simtex

Derulează în sus