+031.4250077 Str. Gheorghe Țițeica, Bucuresti

Supraveghere video

 

Televiziunea cu circuit închis (TVCI ) reprezinta utilizarea de camere de luat vederi pentru a transmite un semnal catre un anumit loc, pe un numar limitat de monitoare . Principiul diferă de transmisia de televiziune comerciala prin faptul ca semnalul nu este transmis în mod deschis, deși se poate folosi punct la punct (P2P) , punct la multipunct , mesh sau link-uri wireless. Deși aproape toate camerele video se potrivesc aceastei definiții , termenul este cel mai adesea aplicat celor utilizate pentru supravegherea în zone care ar putea avea nevoie de monitorizare, cum ar fi banci, cazinouri, aeroporturi, instalații militare, magazine si zone rezidentiale.

În instalațiile industriale, echipamentul TVCI poate fi folosit pentru a observa anumite procese dintr-o cameră de comandă centrala, de exemplu, atunci când mediul nu este potrivit prezentei umane. Sisteme de supraveghere pot funcționa continuu sau numai după cum este necesar pentru a monitoriza un anumit eveniment .

Camere TVCI bazate pe tehnologia IP, unele dotate cu senzori megapixel, permit stocarea imaginilor direct pe dispozitivele NAS (network attached storage), sau pe memoria flash internă operand astfel complet independent.

Punem la dispozitia clientilor nostri toata gama de produse:
• DVR-uri, NVR-uri, NAS-uri, Servere
• Camere video IP și analogice (tip box, dome, zoom, PTZ, IR)
• Iluminatoare IR – interior, exterior
• Carcase şi suporturi
• Infrastructură comunicații, inclusiv echipamente transmisie wireless în bandă largă
• Software-uri pentru analize video, dispecerizare, management

Derulează în sus