Mentenanță și servicii post-vânzare

SCOPUL PRINCIPAL AL MENTENANTEI ESTE ASIGURAREA FUNCTIONARII UNUI SISTEM IN CONDITII OPTIME PE UN TERMEN CAT MAI LUNG. ACEASTA INCLUDE ATAT OPERATIUNI DE INTRETINERE PERIODICA A UNUI SISTEM, CAT SI REPARAREA SAU INLOCUIREA COMPONENTELOR CE SE DEFECTEAZA IN TIMP.

Pentru ca orice sistem de securitate, indiferent de complexitate sau marime are nevoie de mentenanta pentru a functiona corespunzator in timp, E.S.S. ofera servicii de mentenanta ce prespun:

– Verificari periodice ale sistemului de securitate (mentenanta preventiva) – Permite depistarea din timp a parametrilor ce deviaza de la valorile standard in vederea corectarii lor

– Interventie rapida in caz de defectarea/ oprirea neprevazuta din functionare a unui sistem si remedierea posibilelor cauze

– Remedierea defectelor de functionare a sistemelor de securitate prin reparatia sau inlocuirea componentelor nefunctionale.

Pentru a afla mai multe despre pachetele noastre de “service si mentenanta al sistemelor de securitate si curenti slabi va stam la dispozitie.

Derulează în sus