+031.4250077 Str. Gheorghe Țițeica, Bucuresti

Mentenanță și servicii post-vânzare

SCOPUL PRINCIPAL AL MENTENANTEI ESTE ASIGURAREA FUNCTIONARII UNUI SISTEM IN CONDITII OPTIME PE UN TERMEN CAT MAI LUNG. ACEASTA INCLUDE ATAT OPERATIUNI DE INTRETINERE PERIODICA A UNUI SISTEM, CAT SI REPARAREA SAU INLOCUIREA COMPONENTELOR CE SE DEFECTEAZA IN TIMP.

Pentru ca orice sistem de securitate, indiferent de complexitate sau marime are nevoie de mentenanta pentru a functiona corespunzator in timp, E.S.S. ofera servicii de mentenanta ce prespun:

– Verificari periodice ale sistemului de securitate (mentenanta preventiva) – Permite depistarea din timp a parametrilor ce deviaza de la valorile standard in vederea corectarii lor

– Interventie rapida in caz de defectarea/ oprirea neprevazuta din functionare a unui sistem si remedierea posibilelor cauze

– Remedierea defectelor de functionare a sistemelor de securitate prin reparatia sau inlocuirea componentelor nefunctionale.

Pentru a afla mai multe despre pachetele noastre de “service si mentenanta al sistemelor de securitate si curenti slabi va stam la dispozitie.

Pentru solicitarea unei intervenții corective sau preventive ne puteți trimite un ticket:

Transmite un ticket

Înregistrează o solicitare către un departament

Vizualizează un ticket

Vizualizează tichetele înregistrate

Derulează în sus