+031.4250077 Str. Gheorghe Țițeica, Bucuresti

Proiectare

BENEFICIEM DE O ECHIPA EXPERIMENTATA DE PROIECTARE IN DOMENIUL SISTEMELOR DE SECURITATE, DE SIGURANTA, SI CURENTI SLABI.

Principiile care stau la baza proiectarii sunt:

– Sistemul propus indeplineste conditiile tehnice, de exploatare, de securitate si de mentenanta conform legislatiei si normativelor de proiectare in vigoare

– Dimensionarea sistemelor se stabileşte de proiectantul specialist în instalaţii de curenţi slabi, pe baza temei avizate de beneficiar după destinaţie, scop şi caracteristici specifice ale produselor utilizate.

– Proiectantul alege solutii bazate pe principiul „fail-safe” pentru toate componentele harwdware, functiile software si transmisii de date.

– Echipamentele, aparatele, dispozitivele, etc. vor fi utilizate in proiectare numai in baza agrementului tehnic.

– Proiectele sunt structurate si intocmite conform cerintelor de proiectare necesare avizarii.

– Se precizeaza indicatorii de fiabilitate, securitate si mentenabilitate ai sistemului oferit, modul in care a fost conceput sistemul si tehnologiile utilizate

– Se asigura modularitatea si expandabilitatea sistemului.

 

Ne ocupăm nu numai de întocmirea schemelor și a documentației tehnice, ci lucrăm, de asemenea, în strânsă colaborare cu clientul și cu alți membri ai echipei de proiectare pentru a defini și a coordona cerințele de infrastructură, astfel încât să fie avute în vedere toate elementele necesare pentru o bună instalare și funcționare a sistemelor propuse.

Derulează în sus