+031.4250077 Str. Gheorghe Țițeica, Bucuresti

Nurse call

SISTEM DE APEL MEDICAL IP

Spitalele şi centrele de îngrijire reprezintă locaţii importante de utilizare a celei mai moderne tehnici de comunicaţii.
În aceste clădiri se utilizează diverse forme ale sistemelor de informare care, în funcţie de cerinţe, vor trebui să permită integrarea.
În această grupă de sisteme se numără şi sistemul de apel medical. Pentru a extinde cât mai mult domeniul de utilizare al acestui sistem, la conceperea şi dezvoltarea acestuia au fost luate în considerare atât soluţiile complexe specifice clădirilor mari cât şi situaţiile de utilizare în cadrul unor centre de îngrijire de capacitate redusă.

Construcţia sistemului

Sistemul de apel medical constitue un sistem optic de de apel cu participanţi activi de reţea între care are loc un schimb interactive de date susţinut de o arhitectură multibus. Această caracteristică, precum şi avantajele care rezultă dintr-o configuraţie modulară de sistem permit o instalare simplă şi rapidă a componentelor individuale.
Solutia prezentata foloseste infrastructura de voce-date, utilizandu-se pentru conectarea elemenelor specifice din saloane/paturi switch-uri dedicate.

Componentele sistemului sunt urmatoarele:

  • TERMINAL DE PAT, CU VOCE, DISPLAY LCD
  • TERMINAL DE SALON, CU VOCE, TASTE FUNCTIONALE
  • BUTON BAIE ( APEL+ANULARE):
  • LAMPA SALON
  • TERMINAL MULTIMEDIA TV  (OPTIONAL)
Derulează în sus