+031.4250077 Str. Gheorghe Țițeica, Bucuresti

Proiect nou în domeniul medical – Sistem Transport Pneumatic (PTS)

Electronic Security Systems a finalizat recent un contract ce are ca obiect livrarea la cheie a unui sistem de Poștă Pneumatică (PTS) în cadrul unui spital important din Timișoara.

Proiectul a constat în livrarea sistemului de transport pneumatic, instalarea, punerea în funcțiune și instructajul beneficiarului, sistem conceput printr-o tubulatură specifică, în funcție de arhitectura locației.

Sistemul PTS va face legătura între zona de UPU, laboratorul de analize, farmacie și sălile de operații și va ajuta instituția să lucreze cât mai eficient.

Cu un astfel de sistem se pot transporta: mostre de sânge/ plasmă, medicamente, documente, mostre etc cu limita de greutate de 5 kg.

Transportul de obiecte diverse joacă un rol esențial în majoritatea proceselor medicale, iar printre avantajele utilizării poștei pneumatice putem enumera:

  • reducerea dramatică a timpului de transport;
  • îmbunătățirea fluxurilor medicale, tehnologice și operaționale;
  • creșterea semnificativă a securității și igienei prin limitarea propagării microbilor, virușilor, bacteriilor, precum și scăderea probabilității de alterare a rezultatelor analizelor;
  • optimizarea costurilor și îmbunătățirea actului medical.
Proiect nou în domeniul medical – Sistem Transport Pneumatic (PTS)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus